id="cms" class=" ">

CATEGORII

Etichete

usb camera web

Livrare

Livrarea produselor comandate

Marfa comandata poate ajunge in posesia Dvs. prin intermediul postei sau a unui curier rapid, dupa cum urmeaza:

Curier Rapid - GLS

Este cea mai rapida si comoda metoda de livrare, comanda ajungand la dvs in 24 de ore cu livrare acasa pentru localitatile deservite de catre firma GLS si 48 de ore pentru restul localitatilor.
Curierul va lua legatura cu dvs telefonic in cazul in care nu sunteti acasa pentru a stabili cand va gaseste ca sa va dea coletul. Pentru localitatile nedeservite transportatorul percepe o taxa suplimentara de 1 ron/km. In acest caz puteti opta si pentru ridicarea coletului din sediul GLS din cea mai apropiata localitate in care curierul are sediu.
Este metoda cea mai indicata pentru transportul produselor fragile, cu greutate, volum sau valoare mare.

Atentie! Comenzile pentru care se selecteaza livrare pe curier dar localitatea de livare nu este in lista localitatilor deservite de curier se afla din start in imposibilitatea de a fi livrate daca nu exista explicatii suplimentare la inchiderea comezii de genul: "ridicare din sediul GLS X" sau "Accept plata km suplimentari conform lista"
Costul de transport prin aceasta metoda include si cheltuelile de ramburs(incasarea/transferul banilor), este suportat partial de catre firma noastra si este dupa cum urmeaza:
- 35 lei
Pentru coletele care contin produse foarte grele ne rezervam dreptul de a creste tarifele de mai sus. Tarifele mentionate includ TVA.

Atentie! Serviciul de transport este oferit de firma noastra ca o facilitate in sensul ca avem tarife preferentiale sau ajutam clientul in asigurarea transportului.
Serviciul de transport nu este prestat de firma noastra, nu este taxat mai mult decat partial din costul real al acestuia, noi avand castiguri doar din adaosul comercial aplicat marfurilor, nu din transportul acestora.
Prin urmare nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele pagube datorate serviciului de transport ales de dvs, acestea fiind imputabile exclusiv lor deoarece ei asigura transportul si au castig de pe urma prestarii acestui serviciu.
Eventualele justificari referitoare la modul de ambalare a produselor din partea acestora sunt acceptate numai inainte de primirea coletelor spre livrare de catre acestia nu dupa ce coletele au fost acceptate la transport si paguba a fost produsa.