id="product" class=" ">

CATEGORII

Etichete

web usb camera

BUTONUL VIETII Telefon Senior Butonul Vietii + Abonament SOS 12 Luni

 BUTONUL VIETII Telefon Senior Butonul Vietii + Abonament SOS 12 Luni Vezi imaginea marita

 BUTONUL VIETII Telefon Senior Butonul Vietii + Abonament SOS 12 Luni

Detalii

L1

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Pret cu TVA: 490 lei

Cumpără
Informatii despre produs
Model international

Siguranta celor dragi este un element de maxima importanta pentru noi. De aceea, telefonul Butonul Vietii este un produs extrem de util, in special pentru persoanele in varsta.

Telefonul functioneaza pe un principiu simplu: atunci cand utilizatorul se simte rau, poate apasa butonul SOS, realizand automat un apel catre dispeceratul central "Butonul Vietii", care pe baza localizarii GPS va trimite echipajele de interventie catre locatia respectiva. Astfel, interventia se va realiza rapid, iar sansele de salvare a pacientului sunt mult mai mari.

Impreuna cu telefonul, vei primi si un abonament pentru 12 luni de asistenta, care include teleasistenta si monitorizare 24/7, psiholog, asistent personal, prelucrarea apelurilor de alerta si raportarea lor catre serviciile de urgenta si familie. Abonamentul nu include servicii de date mobile sau retea, astfel incat pentru a functiona trebuie sa introduci o cartela cu abonament sau pre-pay. Dupa incheierea celor 12 luni de abonament inlus, pretul acestuia este de 45 de lei pe luna, cu TVA inclus. Asadar, introduci cartela SIM, apesi butonul SOS si astfel numarul tau se inregistreaza in baza de date a call-center-ului "Butonul Vietii". Fie ca este vorba despre o urgenta sau pur si simplu ai nevoie de consiliere psihologica, un operator va fi intotdeauna la dispozitia ta. Este important ca acea cartela pe care o introduci sa dispuna de minute sau de un abonament activ. Poti adauga in lista persoanelor de contact, pe langa familie, si medicul curant, pentru o monitorizare si mai exacta a starii de sanatate. In plus, pe telefon poti fi stocate si date importante privind medicamentatia, bolile cronice, alergiile sau interventiile chirurgicale suferite de utilizator, astfel incat in cazul unei urgente sa poata fi luate cele mai pertinente decizii medicale.

Butonul Vietii este un dispozitiv perfect pentru persoanele in varsta, bolnave sau care locuiesc singure. Pe langa functia SOS, acest telefon este capabil si sa masoare ritmul cardiac si nivelul saturatiei de oxigen in sange. Trebuie doar sa plasezi degetul in compartimentul dedicat si masuratorile se vor realiza rapid. In cazul detectarii unor valori ingrijoratoare, atat Centrul Butonul Vietii, cat si familia, vor fi anuntate. Astfel, accentul este pus pe prevenirea situatiilor periculoase pentru utilizator.

Acest telefon este util si pentru localizarea persoanei care il utilizeaza. Deseori, persoanele in varsta devin dezorientate si se pot rataci, dar prin intermediul acestui telefon cu localizare GPS, vei putea sa gasesti rapid persoana ratacita. Pentru seniorii activi, acest telefon este util intrucat masoara pasii facuti si ofera notificari de sedentarism. In plus, telefonul permite si vizualizarea prognozei meteo. Fiecare detaliu al constructiei telefonului a fost gandit special pentru seniori. Astfel, tastele sunt mari si luminoase, iar difuzorul este unul puternic pentru a permite o comunicare facila. Aplicatia "Familia mea" permite celor dragi monitorizarea exacta a datelor primite de pe telefonul vietii. Astfel, chiar daca esti departe de parinti, bunici, le vei putea monitoriza activitatea si vei primi date exacte cu privire la starea lor de sanatate. Poti sa vezi exact unde sunt acestia sau care au fost valorile inregistrate la analizele medicale.

Cu un design compact si functii avansate de localizare, telefonul vietii este un gadget extrem de util, care te va ajuta sa-i stii in siguranta pe cei dragi.

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul este intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv chineza. Se poate folosi liber in orice retea mobila, nefiind codat. Meniul e presetat in limba engleza si are toate limbile internationale. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
 
Specificatii

Specificatii Hardware

  • Procesor, memorie: CPU MTK6260A, Memorie 128 MB + 64 MB
  • Retea, GPS: 2G: 900/1800, USX-7020-KT
  • Sloturi: Slot Single SIM, Slot memorie card TF (până la 32 GB)
  • PulsOximetru, Pedometru si Difuzor: Monitorizare si transmitere, Senzori de gravitate pe 3 axe.

Caracteristici generale

  • Dimensiuni si greutate: Telefon - 122,3 x 60,4 x 15.8 mm / 112g
  • Diagonala si rezolutie: Ecran de 2.31 inch cu 320x240 pixeli
  • Baterie, mod stand-by si incarcare: 1500 mAH, 120 ore, prin Micro USB
  • Difuzor, materiale: Difuzor icorporat, clasa K, plastic